Nunți și evenimente

SunGarden Therme este dedicat pentru a găzdui evenimente unice, elegante și legendare.

În anii de existență ai SunGarden Therme, am acumulat o experiență vastă în organizarea de evenimente, atât evenimente bussines, cât și evenimente de familie cum ar fi: nunțibotezuricât şi aniversari, baluri sau petreceri de copii.

Nunta este un eveniment important și special în viața unei persoane, de aceea echipa SunGarden Therme acordă o atenție deosebită și tratează cu profesionalism și seriozitate organizarea acestora.

Oferim o paletă largă de meniuri care acoperă orice tip de gusturi si pretenții culinare, o servire ireproșabilă, dar și servicii extra pentru o nuntă de neuitat cum ar fi: aranjarea sălii, cocktail bar, aranjamente florale, fântână de ciocolată, bufet de fructe sau bar sculptat în gheață.

Testimoniale

Atenţia la detalii şi servicii personalizate,o şedere memorabilă!

Vă mulţumim foarte mult pentru că ne-ați făcut șederea la SunGarden Therme atât de memorabilă. Atenția dumneavoastră la detalii și serviciile personalizate în funcţie de nevoile noastre ne-au făcut să ne simţim aici cât mai comfortabil, într-un mediu luxos şi prietenos în acelaşi timp. Ultimele 3 zile din luna noastră de miere au fost deosebite datorită generozității și ospitalității dvs. Dorim să mulţumim echipei dumneavoastră cu această ocazie, ne vom aminti mereu cu plăcere de luna noastra de miere.

Vă mulțumim!

 

Great customer service, very comfortable rooms, tasty breakfast, perfect for business trips!

The accommodation and the reservation process was excellent (girl from the reception guided me over the phone how to arrive at the hotel, checked-in very quickly, excellent customer service skills). The rooms were very clean, beds very comfortable and the room service was great. Had a lovely surprise to enjoy a very tasty breakfast in the morning before a business meeting. The location of the hotel is a plus, would definitely recommend for business people travelling. The high services are in balance with the price. I will definitely come back with pleasure.

Thank you!

Condiţii si servicii care fac cu uşurinţă concurenţă hotelurilor occidentale!

Cadru ambiental foarte plăcut, personalul a dat dovadă de amabilitate și de un profesionalism care se ridică la un nivel occidental pe tot parcusul șederii noastre chiar dacă a fost numai o zi. Ne pare rău de faptul că şederea noastră a fost atât de scurtă. N-am simţit ca acasă. Am fost plăcuţi surprinşi de camera curată, patul a fost foarte comfortabil iar facilităţile din cameră şi micul dejun se ridică la standardele hotelurilor din străinătate. Vă mulţumim pentru servicii şi amabilitate, cu siguranţă ca vom reveni la SunGarden Therme!

Multumesc!