Cazare la SunGarden Therme

Fără îndoială SunGarden Therme este cel mai luxos hotel din orașul Dej. Aceste caracteristici le puteți observa de la recepție, trecând prin camere și până la restaurant. Este vorba de un hotel nou, care împletește frumosul cu modernul într-o manieră armonioasă.

Hotelul SunGarden Therme dispune de un total de 41 de camere dispuse pe 3 etaje. Vă oferim locul ideal pentru odihnă, chiar și pentru călătorii aflați în tranzit sau pentru persoanele dornice să viziteze obiectivele turistice ale zonei.Deluxe Guest Rooms

Deluxe Guest Rooms (matrimonial sau twin) au o suprafață totală de 35mp, ce vă așteaptă să vă bucurați de confortul pe care îl pun la dispoziție.

Detalii

Standard Guest Rooms

Standard Rooms (double matrimonial și twin) cu o suprafață de aproximativ 28 mp, vă așteaptă cu un decor elegant, în diferite culori și contraste relaxante. Camerele oferă set-up twin sau matrimonial și un confort memorabil.

Detalii

Junior Suite

Bucurați-vă de camerele Junior Suite care vă stau la dispoziție cu o suprafață totală de 40 mp.

Detalii

Royal Suite

Royal Suite sunt cele mai elegante și încăpătoare camere pe care SunGarden Therme vi le oferă pentru a avea cea mai frumoasă vacanță.

Detalii

CAZARE LA SUNGARDEN THERME

Pentru partenerii dumneavoastră de afaceri am pregătit cele mai frumoase, moderne, confortabile și bine dotate camere, care sunt acompaniate de servicii excepționale într-un ambient placut.

Testimoniale

Atenţia la detalii şi servicii personalizate,o şedere memorabilă!

Vă mulţumim foarte mult pentru că ne-ați făcut șederea la SunGarden Therme atât de memorabilă. Atenția dumneavoastră la detalii și serviciile personalizate în funcţie de nevoile noastre ne-au făcut să ne simţim aici cât mai comfortabil, într-un mediu luxos şi prietenos în acelaşi timp. Ultimele 3 zile din luna noastră de miere au fost deosebite datorită generozității și ospitalității dvs. Dorim să mulţumim echipei dumneavoastră cu această ocazie, ne vom aminti mereu cu plăcere de luna noastra de miere.

Vă mulțumim!

 

Great customer service, very comfortable rooms, tasty breakfast, perfect for business trips!

The accommodation and the reservation process was excellent (girl from the reception guided me over the phone how to arrive at the hotel, checked-in very quickly, excellent customer service skills). The rooms were very clean, beds very comfortable and the room service was great. Had a lovely surprise to enjoy a very tasty breakfast in the morning before a business meeting. The location of the hotel is a plus, would definitely recommend for business people travelling. The high services are in balance with the price. I will definitely come back with pleasure.

Thank you!

Condiţii si servicii care fac cu uşurinţă concurenţă hotelurilor occidentale!

Cadru ambiental foarte plăcut, personalul a dat dovadă de amabilitate și de un profesionalism care se ridică la un nivel occidental pe tot parcusul șederii noastre chiar dacă a fost numai o zi. Ne pare rău de faptul că şederea noastră a fost atât de scurtă. N-am simţit ca acasă. Am fost plăcuţi surprinşi de camera curată, patul a fost foarte comfortabil iar facilităţile din cameră şi micul dejun se ridică la standardele hotelurilor din străinătate. Vă mulţumim pentru servicii şi amabilitate, cu siguranţă ca vom reveni la SunGarden Therme!

Multumesc!