Evenimente Corporate

SunGarden Therme este dedicat pentru a găzdui evenimente unice, elegante și legendare.

CORPORATE LUNCH MENU

Restaurantul nostru este conceput pentru a oferi o masă de prânz ideală într-un mediu relaxant, satisfăcând cele mai variate și mai pretențioase gusturi culinare. Prețurile create special pentru dumneavoastră, serviciile rapide și preparatele desăvârșite, realizate de către maestrul nostru bucatăr sunt puse la dispoziția dumneavoastră astfel încât să ne asigurăm că veți reveni la noi de fiecare dată.

CORPORATE EVENTS

Pentru evenimente corporate ridicându-se la cele mai înalte standarde profesionale, SunGarden Therme vine în întâmpinarea dumneavoastră cu pachete de servicii; de la amenajarea și dotarea sălilor în funcție de cerințele și gusturile clienţilor, până la personalizarea unui meniu complex care să asigure reușita oricărui eveniment, toate acestea la prețuri accesibile și beneficiind de o paletă de servicii profesioniste.

CORPORATE COCKTAIL & CONFFERENCE

Pentru că o întâlnire de afaceri, un team buildingtraining sau o lansare de produs să se concretizeze într-un nou succes, vă punem la dispoziție Sala de Coferințe și Salonul VIP, dotate la cel mai înalt standard. Aceste evenimente se pot finaliza prin organizarea unui cocktail sau a unei mese festive. SunGarden Therme este în măsura să vă arate calea spre realizarea unui eveniment de cea mai bună calitate.

MICROREVELION SunGarden Therme

Pe parcursul anului, munca a fost prioritatea noastră, așa că la final de an ne recompensăm echipa și ne destindem la petrecerea de sfârșit de an sau de Crăciun. Și cu această ocazie, SunGarden Therme este partenerul perfect.

 

Noutăți

Concert Direcția 5 | SunGarden Therme Dej

Ziua femeii se apropie cu pași repezi, iar noi ne-am propus să sărbătorim acest moment cum se cuvine!

Te așteptăm în 9 martie împreună cu iubita / soția la o seară magică alături de Directia 5.

Bilete cu reducere – 160 RON (până în data de 24 februarie);
Bilete cu preț întreg – 180 RON (după data de 24 februarie);

*Prețul biletelor include: accesul la concert, preparat rece, fel de bază, desert și open bar.

**Biletele se achiziționează de la recepția hotelului. Pentru mai multe detalii te rugăm să ne contactezi la nr. de telefon: +40 264 222 622

Despre Direcția 5
Direcţia 5 este una dintre cele mai îndrăgite și de succes trupe atât în țară, cât și peste hotarele României. Cu un trecut longeviv, de 27 de ani, Direcția 5 nu încetează să ne uimească prin lansările și piesele lor de succes, așezându-ne mereu în suflet emoții de care nici noi nu știam că le putem simți.

Valentine’s Day | Romantic Dinner

VALENTINE’S DAY | ROMANTIC DINNER
Cu toții știm că dragostea trece prin stomac, așa că dacă te gândești cu ce să îți surprinzi partenerul de Valentine’s Day, noi putem fi complicele tău!

Te așteptăm în data de 14 Februarie, într-o atmosferă intimă și romantică, la o cină de basm.

Ți-am pregătit o varietate de delicii culinare care se vor asorta perfect cu băuturile fine și cu muzica dansantă.

Partea cea mai bună?

La o consumație de minim 40 lei/ pers., te cadorisim, la alegere, cu un pahar de vin sau un desert.

Pentru mai multe informații și rezervări: +40 264 222 622

valentines day dej

SunGarden Fitness Opening

SunGarden Therme lansează cea mai modernă sală de fitness din oraș. Te așteptăm în data de 19 Octombrie, la deschiderea oficială a sălii de fitness, cu voie bună, muzică, cocktail-uri și gustări din partea casei!
Pregătește-te să fii surprins!
#Bethere #SunGardenFitness
sungarden fitness fb

Meniul Zilei by SunGarden Therme

SunGarden Therme vă așteaptă săptămânal, de luni până vineri, între orele 12:00 și 15:00 la un prânz delicios, preparat de către profesionaliști și savurat într-o ambianță inedită.

meniul zilei dej

Ladies Night by SunGarden Therme

SunGarden Therme invită toate doamnele și domnișoarele la o seară de neuitat, unde aromele fine și delicioase se vor asorta perfect cu ritmul muzicii.Intrarea este gratuită, iar pentru că această seară este despre ELE și pentru ELE, oferim tuturor femeilor un discount de 10% la toate preparatele din Meniul SunGarden Therme.

VARIANTA 4 finish palage

 

Mocan Emanuel și Vădean Alin au câștigat ” Arena Bucătarilor”

Bucătarii noștri, Mocan Emanuel și Vadean Alin au câștigat Arena Bucătarilor și vor reprezenta România anul viitor la competiția internațională Les Chefs en Or de la Paris.

Arena Bucatarilor este un concurs destinat gastronomilor din Romania, organizat incepand cu anul 2010 de Selgros. Devenita deja o traditie, competitia si-a propus sa premieze priceperea si maiestria celor mai pasionati Chefi care demonstreaza juriului ca merita marele premiu si sa reprezinte Romania la prestigiosul concus Les Chefs en Or din Franta.

Click aici pentru Video Premieră Arena Bucătarilor

Emanuel Mocan – Video de prezentare23632084_1549855375095537_5978866172740143363_o-e1511092779903

 

Testimoniale

Atenţia la detalii şi servicii personalizate,o şedere memorabilă!

Vă mulţumim foarte mult pentru că ne-ați făcut șederea la SunGarden Therme atât de memorabilă. Atenția dumneavoastră la detalii și serviciile personalizate în funcţie de nevoile noastre ne-au făcut să ne simţim aici cât mai comfortabil, într-un mediu luxos şi prietenos în acelaşi timp. Ultimele 3 zile din luna noastră de miere au fost deosebite datorită generozității și ospitalității dvs. Dorim să mulţumim echipei dumneavoastră cu această ocazie, ne vom aminti mereu cu plăcere de luna noastra de miere.

Vă mulțumim!

 

Great customer service, very comfortable rooms, tasty breakfast, perfect for business trips!

The accommodation and the reservation process was excellent (girl from the reception guided me over the phone how to arrive at the hotel, checked-in very quickly, excellent customer service skills). The rooms were very clean, beds very comfortable and the room service was great. Had a lovely surprise to enjoy a very tasty breakfast in the morning before a business meeting. The location of the hotel is a plus, would definitely recommend for business people travelling. The high services are in balance with the price. I will definitely come back with pleasure.

Thank you!

Condiţii si servicii care fac cu uşurinţă concurenţă hotelurilor occidentale!

Cadru ambiental foarte plăcut, personalul a dat dovadă de amabilitate și de un profesionalism care se ridică la un nivel occidental pe tot parcusul șederii noastre chiar dacă a fost numai o zi. Ne pare rău de faptul că şederea noastră a fost atât de scurtă. N-am simţit ca acasă. Am fost plăcuţi surprinşi de camera curată, patul a fost foarte comfortabil iar facilităţile din cameră şi micul dejun se ridică la standardele hotelurilor din străinătate. Vă mulţumim pentru servicii şi amabilitate, cu siguranţă ca vom reveni la SunGarden Therme!

Multumesc!